Regendekens

71 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Regendeken voor je paard

De struggle is ieder seizoen weer real, wat voor weer wordt het vandaag en welke deken kan mijn paard het beste nu op? Welkom in de Benelux! Gelukkig biedt ons assortiment mogelijkheden om jouw paard er zo comfortabel mogelijk bij te laten lopen. Welke deken je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Staat je paard bijvoorbeeld 24/ buiten, staat hij altijd zonder deken (en heeft dus een lekkere, dikke vacht), kan hij bij regen beschutting zoeken, ga zo maar door.

Heeft je paard een dikke vacht?

Een regendeken voor je paard kan in vele gevallen wel fijn zijn voor je paard. Een regendeken is een ongevoerde, waterdichte deken. Paarden met een dikke vacht, die niet veel extra warmte van een deken nodig hebben, kunnen in de winter baat hebben bij zo'n deken. Tijdens hevige regenbuien zijn ze beschermt. Daarnaast zijn regendekens winddicht waardoor je paard ook net even wat warmer blijft.

Heeft je paard een dunne vacht?

Heeft je paard een dunne vacht of is hij geschoren? Dan kan een regendeken tijdens de zomermaanden of warme herfst en voorjaardagen een uitkomst bieden. Het beschermt tegen regen en wind waardoor hij tijdens stijgende temperaturen nog wel van de bescherming van een waterdichte regendeken kan profiteren.

Bucas regendekens

In ons assortiment vind je een breed scala aan regendekens. Hier vind je populaire merken als Horseware, Horsegear, WeatherBeeta en Epplejeck. Een ander populair merk in paardendekens is Bucas. Bucas regendekens zijn van hoge kwaliteit en hebben tevens een hoog draagcomfort. Binnen de Bucas dekens, bestaan verschillende groepen. Zo zijn er Bucas Amigo dekens, Freedom dekens en Irish dekens. Allemaal hebben ze hun eigen kenmerken en daardoor hun eigen prijscategorie. 


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!