Gezonde vacht

18 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Gezonde paardenvacht

Wanneer je paard een gezonde en glanzende vacht heeft, betekent dat je paard gezond is en lekker in zijn vel zit. Epplejeck heeft een ruim assortiment aan supplementen voor een gezonde vacht voor je paard. Met merken zoals NAF, Pharmahorse, Sectolin en ons eigen huismerk Epplejeck ondersteun jij je paard van binnenuit voor een gezonde vacht.

Lijnzaadolie

Lijnzaadolie ondersteunt je paard tijdens het verharingsproces en zorgt voor een mooie, glanzende paardenvacht. Daarnaast helpt lijnzaadolie ook voor een goede spijsvertering. In het assortiment vind je lijnzaadolie van merken zoals: NAF en Vitalbix.

Omega olie

Omega olie is een unieke mix van plantaardige oliën die de algemene gezondheid van je paard ondersteunt en zorgt voor een glanzende vacht. Door de juiste verhoudingen tussen omega -3, -6 en -9 krijgt je paard alle belangrijkste en essentiële verzuren binnen. Je vindt omega olie in ons assortiment van merken zoals NAF en ons eigen huismerk Epplejeck.

Supplementen voor een gezonde vacht online bestellen

Supplementen en verzorgingsproducten voor een gezonde paardenvacht bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!