Emmers

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Emmer

Een emmers op stal is altijd handig om te hebben. Er zijn meerdere situaties te bedenken waarbij een emmer goed van pas komt. In ons assortiment zijn verschillende soorten paarden emmers te vinden. Er is altijd een geschikte emmer te vinden in ons assortiment.
Waarvoor zijn emmers handig?
 
Iedereen heeft een emmer nodig op stal. Deze zijn niet alleen super handig om je paard of pony uit te laten drinken, maar ook om uit te laten eten. De emmers zijn perfect om de slobber van je paard in klaar te maken. Daarnaast kan je ze ook goed gebruiken op wedstrijd. Neem een emmer en een spons mee en je kan je paard na het rijden lekker afsponsen. Als je paard de trailer vies gemaakt heeft gooi je even een emmer met water er doorheen en je trailer is weer fris. Zo zijn er nog veel meer situaties te verzinnen waarin een emmer goed van pas komt.

Verschillende soorten emmers

De emmers in het assortiment verschillen op verschillende gebieden. Het eerste verschil is de kleur. De emmers zijn er in verschillende kleuren te vinden, zoals roze, zwart, blauw en paars. Daarnaast verschillende de emmers ook nog in materiaal. Dit heeft vervolgens ook invloed op de manier van gebruik. Zo zijn er emmers van kunststof die super sterk zijn en flexibel. 

De emmers kunnen als het waren buigen. Er zijn ook kunststof emmers die helemaal hard zijn. Deze emmers zijn dan ook bijna onverwoestbaar. Er kan ook nog keuze gemaakt worden in de maten van de emmer. De emmers zijn verkrijgbaar van 12 liter tot 42 liter. Er is dus voor iedereen wel een gepast emmer bij. Als laatste kan er nog gekozen worden voor een leuke tekst op de emmers. Dit kan ook achterwegen gelaten worden.

Emmers voor op stal online kopen

Emmers bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!