Vliegenfrontriemen

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Vliegenfrontriem voor je paard kopen

Een vliegenfrontriem beschermt het hoofd van je paard optimaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. In de lente en zomer krijgt iedereen te maken met de vervelende vliegen en muggen. Wanneer vooral vliegen bij de ogen van je paard kunnen komen kan dit ervoor zorgen dat het oog geïrriteerd wordt en tot slot gaat ontsteken. Om de vliegen te verjagen gaat je paard met zijn hoofd schudden. Hoe erger het paard last heeft van de vliegen hoe meer hij met zijn hoofd gaat schudden. Dit is natuurlijk niet heel fijn voor je paard en kan ook ervoor zorgen dat je paard last van zijn nek gaat krijgen. Wil je dit graag voorkomen? Vliegenfrontriemen beschermen de ogen van je paard tegen de vervelende vliegen en muggen.

Je hebt twee verschillende soorten vliegenfrontriemen: met kopstuk en zonder een kopstuk. De vliegenfrontriem met kopstuk heeft een halstermodel zodat je niet een halster bij je paard hoeft om te doen om de vliegenfrontriem te bevestigen. De vliegenfrontriem in halstermodel heeft een klittenbandsluiting zodat je zelf kan kijken wanneer de vliegenfrontriem met kopstuk het meest comfortabel zit voor je paard.

Met een vliegenfrontriem zonder kopstuk kan je de frontriem eenvoudig bevestigen aan het halster of hoofdstel door de klittenbandsluiting. De vliegenfrontriem voor je paard komt in verschillende hippe zomerse kleuren. Zo kan je de vliegenfrontriem laten matchen met het halster van je paard. Want wie zegt dat je paard beschermen tegen vliegen niet in stijl kan.

Vliegenfrontriem online bestellen

Vliegenfrontriem bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!