Staart-& manenborstels

15 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Staart- & manenborstel voor je paard

Wil jij de staart en manen van je paard goed verzorgd hebben? Gebruik dan staartborstels en manenborstels. Hiermee houd je de staart en manen van je paard klitvrij. In het assortiment zijn veel verschillende soorten staart- en manen borstels te vinden. Merken die de borstels aanbieden zijn onder anderen Excellent, HB en Oster. De borstels worden in verschillende kleuren aangeboden. Zo zijn de staartborstels en manenborstels te vinden in de kleuren blauw, roze en rood. Daarnaast zijn ze er nog meer kleuren verkrijgbaar.

Waarom staartborstels en manenborstels gebruiken?

De namen van de borstels geven al aan waar ze voor gebruikt moeten worden. Je gebruikt ze namelijk voor de staart en de manen van je paard. De staartborstels en manenborstels zijn voornamelijk bedoeld om de klitten uit de manen en staart van je paard of pony te halen. Dit kan je ook in combinatie doen met een fijne antiklitspray. Die zorgt ervoor dat je staart en manen van je paard wat gladder worden waardoor je er makkelijker door de haren heen borstelt.

Verschillende soorten staart- en manenborstels

In het assortiment zijn er verschillende soorten staartborstels en manenborstels te vinden. Los van dat deze borstels al van elkaar verschillen, zijn er per categorieën ook nog verschillen te vinden. Als eerste is er een verschil in kleur. Daarnaast kunnen de borstels ook verschillen in het soort handvat wat ze hebben. Deze kan bijvoorbeeld van rubber zijn, maar ook van gel, hout of met een regenboog design. Dan zijn er ook nog twee in één borstels te vinden. Deze zijn zowel geschikt voor de staart van je paard als voor zijn manen.

Staart- & manenborstels online kopen

Staartborstels en manenborstels bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!