Overig

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Accessoires voor een paardendeken

Het kan altijd gebeuren dat een onderdeel van je deken kapotgaat. Dan is het natuurlijk zonde om een hele nieuwe deken te moeten aanschaffen voor je paard. Daarom vind je in het assortiment van Epplejeck onderdelen van dekens van merken zoals Bucas. Zo kan je op een eenvoudige manier onderdelen van je deken vervangen.

Verschillende soorten paardendekenonderdelen

Een bilkoord zorgt ervoor dat een deken niet helemaal naar voren kan schuiven. Op den duur wordt de koord natuurlijk vies door bijvoorbeeld de mest. Met de handige geplastificeerde bilkoord is de koord makkelijk schoon te maken en hoef je niet aan een vies koord te zitten. De koord is verkrijgbaar in verschillende maten zodat het bij bijna elke deken gebruikt kan worden.

Geen stress als de sluiting van je Bucas deken kapot is gegaan. Je kan heel eenvoudig de oude sluiting eraf halen en een nieuwe sluiting erop zetten. Zo is het maken van je Bucas paardendeken een fluitje van een cent. Wil je de dekenmaat van je paard weten? Met de handige meetlint speciaal voor paardendekens. Meet je eenvoudig je paard op en weet je precies welke onder en boven lengte je paard heeft.

Onderdelen van een paardendeken online bestellen

Accessoires voor de deken van je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!