Wondverzorging

17 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Help, mijn paard heeft een wondje

Wanneer je paard een schaafwond of oppervlakkig wondje heeft opgelopen wil je deze natuurlijk wel zo snel mogelijk behandelen. In ons assortiment hebben wij verschillende spullen die het herstellend vermogen van de paardenhuid ondersteund. Met merken zoals Sectolin, Grand National, NAF en Excellent is er altijd een product om de wond van je paard te verzorgen.

Producten voor paarden met een wondje

Het is belangrijk dat je eerst de wond van je paard schoonmaakt, dit kan bijvoorbeeld met Betadine. Gebruik daarna een spray of zalf die dat ervoor zorgt dat de huid beter geneest. Vaak hebben deze producten ook een verzachtende en verzorgende werking, wat zorgt ervoor dat de huid beter geneest. Met een kompres kan je gemakkelijk een wond koelen of de spieren van je paard warm houden zodat de spieren niet stijf worden.

Producten voor wondverzorging online bestellen

Wondverzorgingsproducten voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!