Likstenen

22 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Heeft mijn paard een liksteen nodig?

Een liksteen is een lekkere, gezonde traktatie voor je paard. In ons assortiment vind je diverse likstenen en liksteenhouders van merken zoals Likit, Horslyx en F.N.A, welke stuk voor stuk een traktatie zijn voor jouw paard. Een liksteen is een lekkere en gezonde aanvulling op het rantsoen van jouw paard of pony en ondersteunen de algehele gezondheid. Maar daarnaast zijn likstenen ook een belangrijk middel tegen verveling op stal en tijdens transport, omdat jouw paard hier uren plezier van heeft.
Je vindt bij Epplejeck zoutlikstenen. Zoutlikstenen zijn geschikt voor paarden die een tekort hebben aan zout, ook wel natrium. Dit merk je voornamelijk aan het gedrag: likken aan jouw handen of aan de muur. De F.N.A Himalaya Zoutliksteen en de Likit Himalaya Blok zijn gemaakt van 100% himalaya zouten en daardoor rijk aan natrium. Een andere zoutliksteen zijn de Rockies Horse Mineraalblok en de Rockies Horse Mineraalblok Apple. Deze zoutlikstenen zijn rijk aan mineralen en sporenelementen, en daarmee een belangrijke aanvulling op de dagelijkse behoefte van jouw paard. Speciaal voor de Rockies Horse likstenen vind je bij Epplejeck de Rockies Horse Aluminimum Liksteenhouder.

De likstenen van Horslyx zijn in verschillende soorten te vinden in ons assortiment. De Horslyx Original liksteen ondersteunt de algehele gezondheid van je paard. De Horslyx Respiratory is voor het ondersteunen en behouden van gezonde luchtwegen. Ideaal in de zomermaanden: de Horslyx Garlic zorgt voor een betere weerstand en houdt vliegen op afstand. Voor behoud van gezonde gewrichten en soepele bewegingen kun je kiezen voor de Horslyx Mobility liksteen. En tot slot, om de spijsvertering te stimuleren vind je bij Epplejeck de Horslyx Mint liksteen. De likstenen van Horslyx zijn verkrijgbaar in 650 gram en 5 kilo. Speciaal voor de 5 kilo likstenen vind je in ons assortiment de liksteenhouder van Horslyx.

De Likit Likstenen, de Excellent Sweet Lolly Ball en de Kerbl liksteen Delizia Fruit zijn een heerlijke traktatie voor je paard. Speciaal voor de Likit Likstenen shop je bij Epplejeck de Likit Houder met touw, zodat je de liksteen gemakkelijk kunt ophangen op stal.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!