Glucosamine

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Glucosamine voor het behoud van soepele gewrichten

Kunnen de spieren van je paard wel wat ondersteuning gebruiken? Glucosamine is een supplement dat bijdraagt aan de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten. Hierdoor wordt de normale gewrichtsfunctie ondersteunt en blijven de gewrichten soepel. In het brede assortiment vind je glucosamine van merken zoals NAF, PharmaHorse en ons eigen huismerk Epplejeck.

Wanneer geef je glucosamine aan een paard

Paarden met regulier/ intensief werk of oudere paarden kunnen heel baat bij glucosamine hebben. Vaak wordt glucosamine in combinatie met MSM-zwavel gegeven voor een betere ondersteuning van de gewrichtsfunctie. Bij oudere paarden herstellen de spieren minder snel van een training. Wanneer je dan glucosamine geeft, wordt het oudere paard daarin ondersteunt. Zo zal hij ook minder stijf zijn na een training. Hetzelfde geldt voor paarden met regulier/ intensief werk.

Glucosamine voor je paard online bestellen

Supplementen voor soepele gewrichten voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!