Stalgordijnen & boxroosters

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Sluit een deel van je stal af met een stalgordijn

Vaak zie je op wedstrijd dat er een stalgordijn voor een paardenstal hangt. Dit wordt gedaan om rust in de stal van het paard te creëren Door een stalgordijn krijgt je paard de drukte langs de stallen minder mee en kan hij beter uitrusten. Maar wist je dat een stalgordijn of boxrooster ook handig is bij jou op stal?

Waarvoor kan je allemaal een stalgordijn gebruiken?

Zoals hierboven genoemd wordt een stalgordijn vaak gebruikt op wedstrijd. Maar stel je voor dat je op een drukke stal staat en je paard wordt er onrustig van, kan je paard veel baat hebben bij een stalgordijn. Doordat je paard minder zicht heeft op alles hoeft hij niet telkens te kijken wat er aan de hand is. Een stalgordijn hang je eenvoudig op aan de tralies van de stal door de klittenbandsluiting. Het handige hieraan is dat je ook zelf kan bepalen waar je het stalgordijn wilt hebben hangen.

Verschil tussen een stalgordijn en boxrooster

Waar een stalgordijn ervoor zorgt dat een deel van de stal wordt afgesloten dient een boxrooster eigenlijk voor een staldeur. Dit kan je ook op wedstrijd gebruiken maar ook bij de stal van je paard. Een boxrooster is een tijdelijke stalafsluiter. Door de vier verstelbare banden met musketonsluitingen kan het eenvoudig bevestigd worden aan de stal. Kijkt je paard graag naar buiten maar heeft het geen luik in de staldeur? Dan is een boxrooster de perfecte oplossing.

Stalgordijnen online bestellen

Boxrooster of stalgordijn bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!