Stang

23 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stang bitten voor je stang & trens hoofdstel

Of je nu opzoek bent naar een onderlegtrens of stang voor je stang en trens hoofstel, je vindt het bij Epplejeck. Met merken zoals Busse, HS Sprenger, Trust en ons eigen huismerk Epplejeck, is er een breed assortiment aan bitten.

Dressuurstang

Wanneer je kiest om ervoor te rijden met een stang en trens hoofstel, heb je een dressuurstang nodig. Het nut van een stang en trens is dat je precieze en scherpere hulpen kan geven aan je paard. Daarom is het ook belangrijk dat je veel ervaring hebt en een zachte hand. Of je opzoek bent naar een gewone stang of stang die meer ruimte heeft voor de tong van je paard, je vindt het Epplejeck.

Onderlegtrens

Een onderlegtrens is dunner dan een gewone trens. Wanneer je met stang en trens rijdt gebruik je daarom ook een onderlegtrens. Het maakt niet uit of je een bus- of watertrens zoekt, Epplejeck heeft het.

Stang bitten online bestellen

Stang en onderlegtrens bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!