Stang & Trens hoofdstellen

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stang & trens hoofdstellen

Een stang en trens hoofstel wordt vaak gebruikt door ruiters die in de klasse Z of hoger rijden. In het assortiment vind je stang & trens hoofstellen van het merk Dy’on, Passier en ons eigen huismerk Epplejeck. Of je nu opzoek bent naar een zwarte, wit onderlegd of een hoofstel met luxe uitstraling, bij Epplejeck ben je aan het juiste adres.

Waarom een stang & trens hoofdstel

Wanneer je in de klasse Z rijdt dressuurmatig, rijd je met een stang en trens hoofdstel. Dit hoofdstel heeft een hoge neusriem zodat er meer ruimte in de mond van het paard is. Dat is ook nodig omdat er dan een stang bit bijkomt. Het rijden met stang en trens kan alleen wanneer je je paard goed voor elkaar hebt en zelf weet hoe je er mee kan omgaan. Wanneer je met zo’n hoofstel rijdt, is de communicatie tussen jou en je paard minimaal.

Stang & trens hoofdstellen online bestellen

Stang & trens hoofdstellen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!