Beugelrubbers

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Rubbers voor je beugels

Om meer grip te krijgen in je beugels, kun je speciale rubbers in je beugel leggen. In het assortiment vind je verschillende beugelrubbers, van hippe kleuren tot aan veilige beugelrubbers. Met merken zoals Compositi en Harry’s Horse zit de perfecte rubbers voor je beugel in het assortiment van Epplejeck.

Verschillende soorten beugelrubbers

Van rechte tot scheve beugelrubbers, wij hebben het in ons assortiment. Scheve rubbers zorgen ervoor dat je voet in de juiste positie ligt. Hierdoor verbeterd niet alleen je zit maar heb je ook meer grip.

Beugel voetzooltjes zorgen voor het beste grip. Door de pinnetjes gemaakt van roestvrij materiaal, zijn de zooltjes stroef waardoor je voet meer steun heeft. Zo schiet je niet snel uit de beugel met je voet.

Beugelrubbers voor extra veiligheid
Je voet kan nooit meer door de beugel heen met de beugelzooltjes met voetstopper. Door de dichte voorkant kan je voet niet meer door de stijgbeugel glijden. Het is eenvoudig en snel te bevestigen op de meeste standaard stijgbeugels.

Beugelrubbers online bestellen

Rubbers voor je beugels bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!