Locked

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Waarom een ongebroken bit gebruiken

Een ongebroken bit wordt ook wel een locked bit genoemd. Dit komt omdat het een rechte bit is. Doordat het ongebroken is, wordt de tong en lagen niet bij elkaar geknepen. Daardoor werkt het bit vooral op de mondhoeken van een paard. Van alle bitten ligt een locked bit het meest stil en stabiel in de mond van een paard.

Verschillende soorten locked bitten

In het assortiment van Epplejeck vind je verschillende ongebroken bitten, van merken zoals Harry’s Horse en HS Sprenger. Voor paarden die het bit vastpakken of de tong over het bit heen leggen heb je het speciale correctie bit. Dit is een ongebroken bit met sleuven zodat paarden niet makkelijk het bit vastpakken of de tong over het bit doen.

Voor een comfortabeler bit heb je ook een locked bit wat anatomisch gevormd is. Deze bitten zijn licht gebogen, zodat het bit beter gevormd is naar de mond van je paard.

Locked bit online bestellen

Ongebroken trens bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!