Betalen

Niemand mag er ongevraagd met jouw geld vandoor gaan. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je bij onze virtuele kassa bent. Dan krijgen anderen geen kans om mee te kijken. Deze veilige verbinding heet SSL en herken je aan het groene slotje in je browser.Betaalmethodes
Je kunt bij Epplejeck op de volgende manieren betalen: 
  • iDEAL
  • Visa
  • MasterCard 
  • Mister Cash
  • AfterPay
  • American Express
  • PayPal


iDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betaalmethode voor online shoppen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af via de online betaalomgeving die jij gewend bent. Je wordt namelijk direct doorgestuurd naar de betaalpagina van jou eigen bank. Je kunt iDEAL gebruiken wanneer je een rekening hebt bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bank, KNAB Bank en Bunq.

Hoe werkt iDEAL?
Een bestelling betalen is zo gepiept! Bij stap drie van het bestelproces kun je uit een betaalwijze kiezen, dus ook onder andere iDEAL. Selecteer vervolgens jouw bank en je zult automatisch worden doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald waardoor wij aan de slag kunnen met het verwerken van je bestelling.

Houd je bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met iDEAL betaling zijn geen extra kosten verbonden.Creditcard - MasterCard, Visa en Mister Cash
Je kunt op steeds meer plekken betalen met een creditcard. Ook bij Epplejeck kun je met een creditcard betalen. Wij accepteren Mastercard, Visa en Mister Cash. Zodra je een bestelling hebt geplaatst worden wij hierover geïnformeerd. Wij gaan je bestelling dna direct verwerken.


AfterPay
Ben jij meer het eerst zien, voelen en passen type? Dan kun je kiezen voor Afterpay. Blij met je bestelling? Super! Dan kun je de digitale factuur, die je per e-mail van AfterPay hebt ontvangen, betalen. Wanneer je kiest voor AfterPay kan het totale orderbedrag maximaal €250,- bedragen.

AfterPay voert altijd een gegevenscontrole uit voordat je verzoek om te betalen per factuur wordt goedgekeurd. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Wordt je verzoek niet geaccepteerd bij Afterpay? Dan kun je er natuurlijk nog voor kiezen om je bestelling via een andere betaal methode alsnog te voltooien.

Wanneer je kiest voor AfterPay dan wordt er €3,- extra in rekening gebracht. Na ontvangst van je betaaloverzicht heb je 14 dagen om de factuur te betalen. Let op: je maakt het bedrag over aan AfterPay, dus niet aan Epplejeck!
IBAN nummer: NL24 ABNA 0598 152 180 ten name van Afterpay B.V. te Heerenveen.

Retourneer je de gehele bestelling? Dan ontvang je het gehele aankoopbedrag, dus ook de eventuele €3,95 verwerkingskosten en €3,- AfterPay kosten, retour. Wij melden na ontvangst van je retourzending bij AfterPay dat we jouw bestelling retour hebben ontvangen. Je ontvangt dan van AfterPay een bericht dat de factuur is komen te vervallen. Mocht je ondertussen een betalingsherinnering ontvangen van het totaalbedrag, dan is je retourzending nog niet bij ons verwerkt. Deze herinnering kun je dan dus negeren. Het wachten is dan nog op het bericht van AfterPay met de bevestiging van je retourzending. Heb je na twee weken nog steeds geen bericht van AfterPay, controleer dan even de status van je retour via onze klantenservice.

Is de rijbroek net niet helemaal de kleur die je wilde maar ben je wel superblij met jouw nieuwe zadeldek? Dan kun je een deel van je bestelling retourneren. Zodra je retour is verwerkt zorgt AfterPay dat je een nieuwe factuur ontvangt. Zorg er wel voor dat je het restantbedrag (aankoopbedrag van hetgeen wat je wilt houden, eventuele verwerkingskosten en de €3,- kosten van AfterPay) betaalt voor de uiterste betaaldatum.

Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie over AfterPay verwijzen wij je door naar de AfterPay klantenservice.

Epplejeck is niet verantwoordelijk voor gemaakte typefouten en modelwijzigingen op de website. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product, wanneer een product niet meer leverbaar is, word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zoeken eventueel een goed vervangend product voor je uit.Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.

088 3535353

      

Ma t/m vr 09.00 uur - 21.00 uur | zat 10.00 uur - 17.00 uur

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!