Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betalen

Niemand mag er ongevraagd met jouw geld vandoor gaan. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je bij onze virtuele kassa bent. Dan krijgen anderen geen kans om mee te kijken. Deze veilige verbinding heet SSL en herken je aan het groene slotje in je browser.

Betaalmethodes
Je kunt bij Epplejeck op de volgende manieren betalen: 
  • iDEAL
  • Visa
  • MasterCard 
  • Mister Cash
  • Klarna
  • American Express
  • PayPal
  • Kids or Teen cadeaukaart

iDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betaalmethode voor online shoppen. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af via de online betaalomgeving die jij gewend bent. Je wordt namelijk direct doorgestuurd naar de betaalpagina van jou eigen bank. Je kunt iDEAL gebruiken wanneer je een rekening hebt bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bank, KNAB Bank en Bunq.

Hoe werkt iDEAL?
Een bestelling betalen is zo gepiept! Bij stap drie van het bestelproces kun je uit een betaalwijze kiezen, dus ook onder andere iDEAL. Selecteer vervolgens jouw bank en je zult automatisch worden doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald waardoor wij aan de slag kunnen met het verwerken van je bestelling.

Houd je bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject. Voor een bestelling met iDEAL betaling zijn geen extra kosten verbonden.


Creditcard - MasterCard, Visa en Mister Cash
Je kunt op steeds meer plekken betalen met een creditcard. Ook bij Epplejeck kun je met een creditcard betalen. Wij accepteren Mastercard, Visa en Mister Cash. Zodra je een bestelling hebt geplaatst worden wij hierover geïnformeerd. Wij gaan je bestelling dan direct verwerken.


Klarna
Koop nu. Betaal later. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. 

Achteraf betalen met Klarna is veilig, eenvoudig en zonder extra kosten. Je vult je gegevens in tijdens het bestelproces en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App. Let op: maak het bedrag over aan Klarna, niet aan Epplejeck!

Is de rijbroek net niet helemaal de kleur die je wilde maar ben je wel superblij met jouw nieuwe zadeldek? Dan kun je een deel van je bestelling retourneren. Je factuur wordt gepauzeerd zodra je je retour gemeld hebt. Dit geeft ons voldoende tijd om je retour te registreren en je factuur correct aan te passen.

Voor meer informatie over Klarna of vragen over een betaling verwijzen we je door naar de klantenservice van Klarna. 

Kids or Teens cadeau

Kids or Teens Cadeau is de leukste cadeaukaart voor kinderen én tieners. De gelukkige kan zelf kiezen waarvoor hij of zij de kaart wenst te besteden. 

Kids or Teens Cadeau is een product van Wonderbox Cadeaukaarten B.V. en onderdeel van de Wonderbox Group, dé marktleider op het gebied van beleveniscadeaus in Europa. Naast Kids or Teens Cadeau is de Wonderbox Group ook aanbieder van diverse andere cadeaukaarten zoals DE Cadeaukaart. Daarom is het ook mogelijk om je DE Cadeaukaart bij ons in te leveren!


Epplejeck is niet verantwoordelijk voor gemaakte typefouten en modelwijzigingen op de website. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product, wanneer een product niet meer leverbaar is, word je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zoeken eventueel een goed vervangend product voor je uit.


Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.

Neem contact op


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.