Betalen

Niemand mag er ongevraagd met jouw geld vandoor gaan. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je bij onze virtuele kassa bent. Dan krijgen anderen niet de kans om mee te kijken. Deze veilige verbinding heet SSL en herken je aan het groene slotje in je browser. Betaalmethodes
Je kunt bij Epplejeck op de volgende manieren betalen: 
  • iDEAL 
  • Visa 
  • MasterCard 
  • Mister Cash 
  • AfterPay
  • American Express
  • PayPal


iDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betaalmethode voor online shoppen. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent namelijk af via de online betaalomgeving die jij gewend bent. Je wordt namelijk direct doorgeleid naar de betaalpagina van jouw bank. Je kunt iDEAL gebruiken als je een rekening hebt bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Fortis, Friesland Bank, SNS Bank en de Rabobank. Als internetbankierder kun je meteen gebruik maken van iDEAL.

Hoe werkt iDEAL?

Een bestelling betalen is zo gepiept! Bij stap drie van het bestelproces kun je uit een betaalwijze kiezen, dus ook onder andere iDEAL. Selecteer vervolgens jouw bank en je zult automatisch worden doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald waardoor wij aan de slag kunnen met het verwerken van je bestelling.

Houd je bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject.
Goed om te weten is dat er voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn geen bijkomende kosten zijn!Creditcard - MasterCard, Visa en Mister Cash
Je wordt gevraagd de gegevens van je creditcard in te voeren en te bevestigen, waarna je bestelling is betaald en is afgeschreven van je creditcard. Wij worden meteen geïnformeerd dat er is betaald en kunnen je bestelling direct verwerken. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Mastercard, Visa en Mister Cash.AfterPay
Eerst kijken dan kopen? Met AfterPay ontvang je per mail een digitale factuur zodat je achteraf het volledige betaalproces uit kan voeren. Wanneer je kiest voor AfterPay kan het totale orderbedrag maximaal €250, - zijn.

Voordat je verzoek om te betalen met acceptgiro goedgekeurd wordt, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geaccepteerd worden, dan kan je er natuurlijk nog voor kiezen om je bestelling via een andere betaal methode alsnog te voltooien.

Wanneer je kiest voor AfterPay, dan worden er voor deze betaalmethode €3,- in rekening gebracht. Het totaal te betalen bedrag moet binnen een termijn van 14 dagen na factuurdatum door AfterPay B.V. ontvangen zijn op IBAN nummer: NL24 ABNA 0598 152 180 ten name van Afterpay B.V. te Heerenveen. Vermeld altijd bij je betaling het AfterPay kenmerk die je per mail met de factuur hebt ontvangen.
Je ontvangt geen aparte acceptgiro op het factuur adres.

Let dus op dat je deze factuur niet aan ons overmaakt maar aan AfterPay!

Retourneer je de hele bestelling dan ontvang je het hele aankoopbedrag, dus ook de eventuele 3,95 verwerkingskosten en 3,00 AfterPay kosten, retour. 
Wij melden na ontvangst van je retourzending bij AfterPay dat we je bestelling retour hebben ontvangen. Je ontvangt dan van AfterPay een bericht dat de factuur is komen te vervallen. Mocht je ondertussen een betalingsherinnering ontvangen van het totaalbedrag, dan is je retourzending bij ons nog niet verwerkt. Deze herinnering kun je dan dus negeren. Het wachten is dan nog op het bericht van AfterPay met de bevestiging van je retourzending. Indien dit langer dan twee weken duurt, controleer dan de status van je retour via onze klantenservice.

Wanneer je een deel van de bestelling terug stuurt, dan bestaat het nog te betalen bedrag uit het aankoop bedrag van het artikel die je wilt houden, eventuele verwerkingskosten en de €3,- kosten van AfterPay. Je ontvangt nadat je retourzending bij ons en AfterPay verwerkt is een aangepaste factuur.

Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over AfterPay verwijzen wij je naar de klantenservice van Afterpay.

Epplejeck is niet verantwoordelijk voor typefouten en modelwijzigingen op de site.
Aan onrechtmatige prijs informatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van het product, wanneer een product niet meer leverbaar is, wordt je per mail op de hoogte gebracht. We zoeken eventueel een goede vervanging voor je uit.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!