Biotine

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Biotine voor sterke paardenhoeven

Sommige paarden kunnen erg last hebben van broze en brokkelige hoeven. Vaak gaat dat samen met een te kort aan biotine. Mogelijke oorzaken van een biotionetekort zijn: tekort aan gras en ruwvoer, wisselede biotinegehaltes in het ruwvoer of dat de darmen niet goed functioneren. Daarom vind je verschillende biotine supplementen van merken zoals Leovet, NAF en ons eigen huismerk Epplejeck.

Biotine als supplement

In het assortiment van Epplejeck vind je biotine in de vorm van poeder en vloeibare vorm. Zo kan je zelf kijken welke vorm het beste bij je paard past, om vervolgens de biotine over het krachtvoer te geven. Biotine zorgt voor een gezonde en sterke hoorn en goede hoefgroei. Hierdoor worden de hoeven van het paard soepel en elastisch. Daarnaast heeft het ook een gunstig effect op de vacht en de huid van je paard.

Biotine voor je paard online bestellen

Biotine voor de paardenhoeven bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!