Vliegenmaskers

85 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 3

Vliegenmaskers

Hier vind je vliegenmaskers en vliegenfrontriemen in verschillende modellen, met of zonder hippe printjes, van maat shetlander tot paard en van de beste merken zoals Busse, Horseware, Weatherbeeta, Harry’s Horse en onze eigenhuismerk Epplejeck. Zo bescherm je het hoofd van je paard optimaal tegen vliegen, muggen en andere insecten. Dankzij deze vervelende muggen en insecten kunnen de oren, ogen, neus en de hoofdhuid van je paard geïrriteerd raken, denk bijvoorbeeld aan een oogontsteking. Vliegenmaskers zijn makkelijk te bevestigen met klittenband. Mocht je niet zo'n fan zijn van vliegenmaskers, dan is daar altijd nog de vliegenfrontriem. Bij Epplejeck vind je vliegenfrontriemen in allemaal hippe kleurtjes.

Welke soorten vliegenmaskers zijn er?

Ben je op zoek naar een vliegenmasker of vliegenfrontriem voor je paard? Met meer dan 60 verschillende modellen vind je altijd een geschikt model voor jouw paard. Kies voor alleen bescherming rondom de ogen, of voor een volledige bescherming van oor tot neus. Heeft je paard veel vliegen bij zijn neus? Een neusnetje kan voor jouw paard dan de oplossing bieden. Een neusnetje bevestig je aan het halster of aan het hoofdstel tijden het rijden. Zo kunnen vervelende vliegen je paard niet irriteren bij zijn neus. Daarnaast zijn er ook vliegenmaskers zonder oren, met uv filter of met een neusflap.

Liever een vliegenmasker met volledige bescherming? Kies dan voor een vliegenmasker die de ogen, neus en oren van je paard beschermen. De vliegenmasker van LeMieux zijn één van de meest populaire vliegenmaskers voor volledige bescherming. De vliegenmaskers van Bucas zijn ook erg populair. Ze zijn er in verschillende soorten en ook verschillende mate van bescherming. Daarnaast zijn er ook maskers met een zebra print te vinden. Deze zorgen ervoor dat de vliegen gedesoriënteerd raken en weg vliegen.

Vliegenmasker of vliegenfrontriem online bestellen

Vliegenmasker of vliegenfrontriem bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!