Voer

47 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Paardenvoer

Paarden die worden getraind, kunnen niet alle belangrijke voedingstoffen uit gras, hooi en/of kuil halen. Deze extra voedingstoffen heeft je paard juist hard nodig om fit en gezond te blijven. Bij Epplejeck ben je aan het juiste adres voor vezelrijke extra’s en gezond voer van merken zoals Vitamunch en Pavo, die jouw paard voorzien van de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen.

Vitamunch blokken

Vitamunch heeft een unieke, lekkere en verzelrijke snack ontwikkeld in de vorm van 1kg blokken van timoteegras. Vitamunch is perfect als gezonde aanvulling, als beloning, tegen verveling of mee tijdens transport. De blokken kunnen zowel droog als nat gevoerd worden in een voeremmer of in een hooinet. Vitamunch is ontwikkeld in vier varianten: Flexi, Meadow, Calm en Hedgerow.
Vitamunch Flexiis verrijkt met glucosamine, MSM, rozenbottel, gember en bosweila, en is daarmee een stimulans voor de gewrichten. Vitamunch Meadow en Hedgerow bevatte vitaminen en mineralen, paardenbloem, rode klaver en brandnetel en ondersteund daarmee de algehele gezondheid. Vitamunch Calm is geschikt voor nerveuze, zenuwachtige paarden en pony’s. Vitamunch Calm bevat magnesium, vitamine B, kamille, hop en ijzerkruid, wat een ontspannende werking heeft.

Tip: Hang jouw Vitamunch blok op in het Mini Hooinet van Epplejeck, zodat jouw topper nog langer kan genieten van deze traktatie.

Pavo

Bij Epplejeck vind je Pavo Summerfit Koeken, Pavo Natures Best Muesli, Pavo Care4Life en Pavo SlobberMash.
Pavo Summerfit is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s die 24/7 in de weide lopen, geen of minder dan 1,5 kilo krachtvoer krijgen en extra vitaminen en mineralen kunnen gebruiken na ziekte en is daarmee geschikt voor alle rassen en alle seizoenen. Summerfit bevat alle belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen. De koeken zijn super lekker en makkelijk breekbaar, geen calorie teveel en geen onnodige energie of eiwitten.
Pavo Natures Best is ontwikkeld voor recreatie en sportpaarden die licht werk doen. Het kan als een aanvulling of volledig krachtvoer worden gegeven, en bevat weinig suiker en zetmeel. Natures Best bevat spelt, luzerne, timothee, sojavlokken en lijnzaad.
Pavo Care4Lifeis een lekkere en gezonde kruidenmix voor ieder paard. Net als Natures Best, kan Care4Life als aanvulling of als volledig krachtvoer gebruikt worden en bevat alle ingrediënten om jouw paard of pony optimaal te ondersteunen. Geschikt voor alle disciplines en rassen.
Pavo SlobberMash is geschikt als compleet krachtvoer en makkelijk en snel klaar te maken met warm water. SlobberMash bevat zuiver lijnzaad, vitamine C en zemelen. SlobberMash ondersteunt een goede darmwerking, versnelt het herstel na zware prestatie en ziekte. Pavo SlobberMash is heel erg geschikt voor paarden met gebitsproblemen, een achterstand in de conditie en moeilijke eters.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!