Kootholte verzorging

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

De kootholtes van je paard verzorgen 

Als je denkt aan de herfst en winter is het eerste wat in je opkomt natte weilanden of paddocks. In natte periodes is de kans dat je paard mok krijgt heel groot. Mok komt vooral voor op de kootholte van je paard. Zorg er daarom voor dat de stal van je paard droog is en je de benen schoonmaakt als hij van buiten komt. Heeft je paard toch mok gekregen? Met de verzorgingsproducten voor de kootholte van Excellent, Puur of ons eigen huismerk Epplejeck, is je paard binnen no time genezen.

Hoe behandel je mok?

Er zijn verschillende crèmes tegen mok. Belangrijk is om ten alle tijden handschoenen te dragen wanneer je mokzalf of kootholte crème smeert op de benen van je paard. Een kootholte crème verzacht de verdikte huidlaag en beschermd deze tegen uitdroging en korstvorming. Mok crème is ook goed voor een ruwe en/of schrale kootholtehuid.

Kootholte verzorgingsproducten online bestellen

Producten voor kootholteverzorging bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!