Massageborstels

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Massageborstels

Wat zeg je nou zelf, heerlijk een lekker massage. Je paard denkt hier niet anders over. Paarden kunnen echt genieten van een heerlijke kriebel of massage beurt. Sommige paarden lijken dan wel bijna in slaap te vallen, zo genieten ze. Tevens is het ook goed voor de bloedsomloop. Voor de eigenaren die hun paarden altijd verwennen is een massageborstel uitgevonden. Deze borstel is de uitvinding voor jouw paard. En jij kunt hem kopen, bij Epplejeck.

Verschillende massageborstels

De keuze in massageborstels voor jouw paard is erg ruim. Zo heeft Imperial Riding een poetshandschoen met masserende borstelharen. Deze borstel gebruik je als je je paard gaat wassen. Je sluit de borstel aan op de waterslang waardoor er water uitkomt. Hierdoor kun je wassen en masseren in één. Wat een uitvinding. Harry’s Horse heeft een poetshandschoen met twee zijden, multifunctioneel. De ene zijde is met kleine nopjes voor het masseren en de andere zijde is voor glans. Oster heeft een luxe rosborstel met masserende werking. Dan is er nog de rubberen massageborstel. Deze is voorzien van balletjes die draaien. Genoeg keus dus om jouw paard te verwennen.

Massageborstel voor je paard online kopen

Een geschikte massageborstel voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!