Werkbandages

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Werkbandages

De uitstraling van een paard met een mooie set, iedereen kent het wel. Het kan hele mooie foto’s opleveren. Bandages geeft altijd net iets meer luxe. Je hebt verschillende soorten onderbandages. Allemaal geschikt voor verschillende doeleinden. Eén van deze soorten zijn de werkbandages. Waarvoor deze geschikt zijn, dat lees je hier.

Werking werkbandages

Werkbandages zijn bandages die je gebruikt tijdens je training. Bandages worden vaak gebruikt in de dressuursport. Ze worden gebruikt ter bescherming en ondersteuning van de benen van jouw paard. Een extra bijkomstigheid is natuurlijk de luxe uitstraling. Het is belangrijk om bij het gebruik van werkbandages onderlappen te gebruiken. Deze zorgen onder andere voor drukverdeling en dat de pezen niet warm worden. Het is belangrijk de bandages goed te bevestigen. Ze mogen niet te strak, maar te los is natuurlijk ook niet gunstig. Het niet goed bevestigen van de bandages kan juist voor blessures zorgen.

Soorten werkbandages

QHP heeft mooie werkbandages met sierlijke details. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mooi voor in trainen en op wedstrijd. Of bijvoorbeeld tijdens een prijsuitreiking. Het merk Eskadron heeft ook mooie functionele bandages. Harry’s Horse heeft bandages in wel zes verschillende kleuren. Zo past er altijd een bij de rest van jouw set.

Werkbandages online kopen

Werkbandages bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!