Stompe sporen

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stompe sporen

Heeft je paard een gevoelige huid of hebben jullie nog weinig ervaring op het gebied van sporen? Dan zijn stompe sporen, de meest fijne sporen om te gebruiken. Ze zijn er is allerlei verschillende varianten te verkrijgen. De stompe sporen hebben verschillende lengtes en wel of geen spoorbeschermers. Of je nu opzoek bent naar zwarte, zilveren of sporen met een leuk kleurtje. Met merken zoals Compositi, HS Sprenger en ons eigen huismerk Epplejeck, zit de perfecte stompe spoor erbij. En is er genoeg keuze binnen het assortiment van Epplejeck.

Waarom stompe sporen?

Stompe sporen zijn sporen met een stompe achterkant. Ze hebben hierdoor geen scherpe inwerking op je paard. Deze sporen zijn handig te gebruiken bij paarden met een gevoelige huid. Ook zijn het fijne instap sporen voor als jij of je paard nog weinig ervaring met sporen hebben. Door het gebruiken van sporen kan je je paard nog fijnere en preciezere hulpen geven.

Verschillende soorten stompe sporen

In het assortiment zijn verschillende soorten stompe sporen te vinden. Als eerste heb je keuze in de kleur van de sporen. Daarna kan er gekozen worden tussen wel of geen vaste spoorbeschermers. Deze beschermen je laarzen tegen beschadiging door je sporen. Als laatste kan er gekozen worden voor de soort spoor. Zo zijn er sporen die licht naar beneden wijzen of gewoon recht blijven. Ook zijn er stompe sporten waarbij je de spoor zelf kan verwisselen. Op die manier heb je eigenlijk vijf sporen in één spoor.

Stompe sporen online kopen

Sporen met een stompe achterkant bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!