Kunstleren zitvlak

18 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dames paardrijbroeken met kunstleren zitvlak

Welke soort paardrijbroek het beste bij jou past ligt aan een aantal verschillende factoren. Zo kan er gekeken worden naar de pasvorm, kleur, merk, maar ook naar de materialen die gebruikt worden in de broek. Hierbij kan onder anderen gekozen worden uit rijbroeken met een kunstleren zitvlak. De merken die deze broeken aanbieden zijn onder meer euro-star, Horka en Pikeur. De broeken zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, grijs, rood en nog veel meer. Er is genoeg keuze binnen het assortiment van Epplejeck

Waarom kunstleren zitvlak bij rijbroek?

Eerder werden alle paardrijbroeken van stof gemaakt. De hele broek was van hetzelfde materiaal. Met een stoffen rijbroek heb je alleen niet veel grip in je zadel. Daarom zijn er paardrijbroeken ontwikkeld met kunstleer erin verwerkt. Het kunstleer zorgt ervoor dat je meer grip in het zadel. Je schuift niet meer in je zadel en zit stiller en stabieler. Dit is ook goed voor je houding en zit. De broeken kunnen in elke discipline gedragen worden. Er zijn ook witte broeken verkrijgbaar voor op wedstrijd.

Verschillende plaatsen kunstleren zitvlak op je paardrijbroek

De kunstleren vlakken die zich op de paardrijbroek bevinden kunnen op verschillende plekken zitten. Welke plek jij de kunstleren vlakken het liefste wil hebben is erg persoonlijk. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor Full Seat. Hierbij zit er op het hele zitvlak kunstleer. Dus op de binnenkant van je benen en op je billen. Dit zorgt voor veel grip in het zadel en minder schuiven.

Rijbroeken met kunstleren zitvlak online kopen

Dames rijbroeken met een kunstleren zitvlak bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!