Paardensnoepjes

25 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardensnoepjes

Je paard belonen? Dit kan met paardensnoepjes, paardenmuffins of paardenrepen. Bij Epplejeck vind je lekkere en gezonde paardensnoepjes om je paard of pony mee te belonen, zo vind je beloningen van merken zoals Likit, Sectolin, Cavalor en Epplejeck

Welke beloning kies ik?

In ons assortiment vind je muffins, paardensnoepjes en paardenrepen. Bij het oefenen van vrijheidsdressuur of trailer laden of als je paard keurig naar jou toe komt in het land, kun je het beste kiezen voor paardensnoepjes. In ons assortiment vind je onder andere snoepjes van Cavalor. De Cavalor Crunchies zijn suikerarm en melasse vrij en dus ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor suiker. Een andere gezonde beloning zijn de Sectolin Vazuintjes, met kruiden- en vanillesmaak. Houd je van variatie? Kies dan voor Epplejeck Snoepvariatie!
Is je paard jarig en wil je hem trakteren op een heerlijke muffin? Dan kun je kiezen voor kant en klare muffins van Stud Muffins. Ben jij een echte keukenprinses? Dan is de Horse Muffin Mix echt iets voor jou.
Je paard trakteren op een lekkere reep? Daarvoor vind je in ons assortiment de Likkit Treat Bars. De Likkit Treat Bar set van vier verschillende repen in de smaken appel, wortel, kersen en mint of de losse Likit Treat Bar in de smaak kers zijn overheerlijke traktaties.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!