Maag

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Supplementen voor paarden met een gevoelige maag

Wanneer je paard last heeft van een gevoelige maag wil je de maagfunctie natuurlijk ondersteunen. In het assortiment van Epplejeck vind je supplementen voor de paardenmaag van merken zoals Synovium, VITALstyle en Puur.

Paarden met een gevoelige maag

De supplementen voor een gevoelige paardenmaag stimuleert niet alleen de darmwerking maar beschermen ook de maagwand. Het zorgt ervoor dat de maag een normale zuurgraad aanhoudt. Daarnaast bevat het rustgevende en bufferende ingrediënten die zorgen voor niet alleen een normale zuurgraad maar ook een buffer. Beschermt het maagslijmvlies en verzacht dankzij de kruidenextracten. De supplementen zijn geschikt om te gebruiken bij die luchtzijgen, kribbebijten, onrustig zijn op stal, boos bij het aansingelen en minder werklust hebben. Daarnaast werkt het ook bij paarden die last hebben van stress. Supplementen voor paarden met een gevoelige maag, kunnen dagelijks gevoerd worden.

Gevoelige maag supplement online bestellen

Supplementen voor paarden met een gevoelige maag bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!