Zonbescherming

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Bescherm de huid van je paard in de zomer

Wist je dat de huid van een paard ook kan verbranden in de zon? Vooral paarden die een dunne- of onbehaarde huid hebben zijn hier erg gevoelig voor. Plekken met een dunne- of onbehaarde huis zijn: de neus, lippen en onderbenen van je paard.

Zonbescherming voor je paard

De huid van je paard verbrand wanneer deze langdurig aan sterk zonlicht is blootgesteld. Dit kan tijdens het grazen gebeuren maar ook tijdens een training of buitenrit. Het is daarom ook raadzaam om je paard meerdere malen per dag te insmeren. In het assortiment van Epplejeck zijn er verschillende soorten zonnebrand voor je paard. Het handige hieraan is dat het ook voor de ruiter gebruikt kan worden. Zo kan je niet alleen je paard maar ook jezelf insmeren en dus beschermen tegen de zon als je op stal bent.

Het fijne aan zonnebrandcrème voor je paard is dat het niet plakt. Zo blijft er geen stof of zand plakken op de plekken waar je zonnebrand hebt gesmeerd. Daarnaast is het water- en zweetbestendig. Het beschermt niet alleen de huid maar geeft ook ondersteuning als de huid hersteld.

Zonbeschermingsproducten online bestellen

Zonbescherming voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!