Kledinghoezen

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Kledinghoes voor je paardrijkleding

Ben jij er klaar mee om met een vieze witte paardrijbroek op je paard te stappen op wedstrijd? Of zit je wedstrijdjasje altijd onder het stof? Denk dan eens na over een kledinghoes. Deze zijn makkelijk in gebruik en superhandig. Ze beschermen je kleding tegen van alles en kan je ze gemakkelijk meenemen. Een merk die kledinghoezen aanbiedt is onder andere Kingsland.

Wat is een kledinghoes?

De naam zegt het eigenlijk al. Een kledinghoes is letterlijk een hoes voor je kleding. Hierin kan je kleding gemakkelijk meenemen. De hoes beschermt de kleding tegen vuil en beschadigingen. Daarnaast beschermt de hoes je kleding ook tegen stof. De meeste kledinghoezen worden afgesloten met een rits. De kleding kan vervolgens dubbelgevouwen worden. Hierdoor dan de kleding in de hoes gemakkelijk meegenomen worden. Met een kledinghanger kan je de kleding met de kledinghoes eromheen gemakkelijk ophangen. Dit is ook handig om in huis te gebruiken om te voorkomen dat je kleding onder het stof zit.

Kledinghoes mee op wedstrijd

Een kledinghoes is een must have voor mee op wedstrijd. Je wil natuurlijk niet dat je schone wedstijdoutfit vies wordt voordat je op je paard stapt. Als jij je kleding in een kledinghoes stopt weet je zeker dat je kleding schoon blijft. Vlak voor dat je op je paard stapt trek je de schone wedstrijdkleding aan en je bent klaar om te gaan. De hoes voor je kleding kan je makkelijk mee nemen en ophangen in je auto of vrachtwagen.

Kledinghoezen online kopen

Hoes om je kleren te beschermen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!