Sjaals

16 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Sjaals voor bij de paarden

In de winter een koude nek en hals hebben op stal? Of zelfs tijdens het rijden last hebben van de kou? Draag dan een sjaal. Deze beschermen je hals en nek tegen die kou in het najaar en in de winter. De sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw en grijs. Verschillende merken bieden de warmhouders aan, zoals Cavallo, euro-star en Schockemöhle.

Waarom een sjaal dragen op stal?

Een sjaal wordt gedragen om de nek en hals warm te houden. Daarnaast zorgt een sjaal er ook voor dat je luchtwegen goed warm blijven. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten die bij je luchtwegen zitten niet vernauwen. Bij kou gebeurt dit namelijk wel. Daarnaast is een sjaal ook nog eens modieus. Combineer een warme winterjas met een mooie sjaal en je bent klaar voor het najaar en de winter. Een sjaal kan ook op het paard gedragen worden. De infinity sjaal is daar ideaal voor.

Verschillende soorten sjaals

In het assortiment is er veel keuze binnen de sjaals. Zo verschillen de sjaals op verschillende manieren weer van elkaar. Als eerste kan er een keuze gemaakt worden tussen de verschillende kleuren. Naast de standaardkleuren zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar. Hierbij kan gedacht worden aan rood, roze en groen. Daarnaast kan de keuze gemaakt worden tussen een gewone sjaal of een infinity sjaal. Bij deze sjaals zit het begin en het einde aan elkaar vast. Hierdoor krijg je als het waren een ronde sjaal die je over je hoofd heen kan doen. Als laatste kan er gekozen worden uit verschillende materialen. Zo zijn er onder anderen sjaals van polyester, acryl en polyacryl.

Warme sjaals online kopen

Sjaals bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!