Onderleggers

14 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hoofdstelonderleggers

Een onderlegger zorgt ervoor dat de hoofstel comfortabeler wordt voor je paard. Dat komt omdat onderleggers verlichting bieden, doordat de de druk beter verdeeld kan worden. Hierdoor neemt de druk op één plek weg. In ons assortiment vind je onderleggers van merken zoals BR, Harry’s Horse en ons eigen huismerk Epplejeck.

Verschillende onderleggers voor je hoofdstel

Of je nu opzoek bent naar basic onderleggers, met of zonder bont of dat je voor een leuk kleurtje gaat, je vindt het in ons brede assortiment. Met de neusriemonderlegger verlicht je de druk bij de neus. Wil je liever de druk bij het hoofd verlichten? Dan is zijn de kopstuk onderleggers een aanrader. Soms gebeurt het dat de kinriem voor irritatie zorgt. De speciale kinnkettingbeschermer zorgt ervoor dat de kinriem niet meer kan irriteren. Om de druk bij de kinriem te verdelen heb je weer kin onderleggers.

Hoofdstelonderleggers online bestellen

Onderleggers voor je hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!