Hoofdborstels

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hoofdborstels

Het hoofd van jouw paard is gevoelig, omdat hier maar weinig haar zit. Je zit veel sneller op de huid. Hier kun je dus niet met een harde borstel gaan poetsen. Hierdoor kun je je paard pijn doen. Ook zijn gewone borstels vaak te groot. Dan kun je niet makkelijk rond de ogen poetsen. Om het voor jou en je paard comfortabeler te maken zijn hiervoor speciale hoofdborstels, en bij Epplejeck kun je ze kopen.

Verschillende hoofdborstels voor paarden

Bij Epplejeck in het assortiment zijn verschillende hoofdborstels voor je paard. Het verschil zit hem voornamelijk in het design. Er is een handzame zachte hoofdborstel in regenboog design. Hier is de bovenzijde ingelegd met strass in de kleuren van de regenboog. Ook is er een zacht klein borsteltje voor het paardenhoofd met de Friese vlag erop afgebeeld. De borstels zijn gemaakt voor het hoofd van je paard te poetsen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor de andere gevoelige plekken van het paardenlichaam. Zoals bijvoorbeeld de benen. De benen hebben ook weinig haar, waardoor je dicht op de huid zit. Een harde borstel kan oncomfortabel zijn voor je paard.

Zachte hoofdborstel online kopen

Een geschikte borstel voor je paard zijn hoofd bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!