Friese paarden shop

Friese paarden shop

50 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

KFPS Producten

KFPS is het oudste paardenstamboek in Nederland en beheert de belangen van het Friese paard in de breedste betekenis van het woord. Steeds meer paardenliefhebbers raken verknocht aan deze zwarte Friese parel. In onze webshop vind je exclusief alle originele artikelen van het Koninklijk Friesch paarden-Stamboek. Ben je helemaal inlove met de KFPS jas of wil je het witte KFPS Royal Friesian zadeldek om je wedstrijd look helemaal mee af te maken? Alle KFPS artikelen bestel je exclusief bij Epplejeck. De collectie is geheel online te zien en ook alleen online te bestellen. Uiteraard kun je tijdens het bestelproces ervoor kiezen om je bestelde artikelen af te halen in een filiaal. 

Paardenspullen met Friese vlag design

Ben je opzoek naar paardenspullen met een Friese vlag design? Zoek niet verder! Je kunt nu jouw Fries (of ander ras) volledig besprenkelen met de Friese vlag. Van halsters tot beenbescherming en van een frontriem tot zadeldek, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het beschikbaar in een Friese vlag design. Populaire merken die producten met het Friese vlag design verkopen zijn QHP, Harry's Horse, HB en KFPS
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!