Dekensingels

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Singel voor een paardendeken

Het kan soms gebeuren dat je een deken koopt en deze geen buiksingels heeft, dit zie je vooral bij zweetdekens. Het grote nadeel hieraan is dat de deken dan snel gaat schuiven en scheeftrekken. De deken ligt dan niet meer comfortabel voor je paard. Dit wil je natuurlijk het liefst vermijden. Daarom vind je bij ons in het assortiment dekensingels van ons eigen huismerk Epplejeck.

Hoe werkt een dekensingel

Een dekensingel is heel eenvoudig in gebruik. Aan de hand van de gesp kan je de deken op maat maken voor je paard. De singel leg je vervolgens op de plek waar normaal de buiksingels van een deken ook ongeveer zijn. Het enige wat je dan moet doen is de singel dicht maken en even checken of het goed ligt. Nu kan de deken niet meer scheeftrekken. In het assortiment vind je de dekensingels in verschillende vrolijke kleuren. Hierdoor kan jezelf kijken welke kleur bij de deken past.

Buiksingel voor een paardendeken online bestellen

Dekensingel voor het paard zijn deken bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!