Beugelriemen

21 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Stijgbeugelriemen 

Aan je zadel zitten natuurlijk beugels, deze zorgen ervoor dat je onverwachte bewegingen van jouw paard kan opvangen. Deze beugels worden gedragen door beugelriemen. Beugelriemen zijn er dus voor om jou beugels te dragen. Er is een verschil tussen dikke en dunne beugelriemen. Dunne beugelriemen zorgen voor een close contact gevoel met jou paard zonder dat er een dik stuk leer tussen zit. Terwijl dikke beugelriemen juist veiliger zijn omdat de kans op breken nog weer veel kleiner is dan die van dunnere beugelriemen.

Je kunt met de beugelriemen er ook voor zorgen dat je beugels op de goede maat zitten. Iedereen heeft een verschillende lengte als het gaat om zijn of haar benen, dus de beugels moeten ook op verschillende hoogtes kunnen. Doordat er in de beugelriemen ontzettend veel gaatjes zitten kan iedereen die paard wil rijden de beugels op maat maken door die beugelriemen.

Stijgbeugelriemen bij Epplejeck

Bij Epplejeck vind je een variatie aan stijgbeugelriemen van verschillende merken zoals Wintec, Passier en Kieffer. Van leer en kunststof tot bruin en zwart, je vindt ze allemaal bij Epplejeck. Zo hebben we stijgbeugelriemen met een beetje bling. Dit zijn de Harry's Horse Crystal beugelriemen. Deze zijn aan de uiteinden luxe afgewerkt met strassteentjes, maar ook stijgbeugelriemen die op kleine zadeltjes passen. De pony stijgbeugelriemen zijn 130cm lang en daardoor speciaal voor pony zadels. Wanneer je tijdens het rijden last hebt van je bovenbenen vanwege de gesp van je stijgbeugelriemen, dan zijn de Epplejeck stijgbeugelriemhoezen een echte musthave. Want hiermee is het namelijk mogelijk om de gesp onderaan bij de stijgbeugel te bevestigen. Dat maakt rijden voor jou een stuk comfortabeler. Klik hier om de stijgbeugelriemhoezen te bekijken


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!