Wensenlijst Categorieën

Beugelriemen

8 Artikelen

Beugelriemen 

Bij Epplejeck vind je een variatie aan beugelriemen van verschillende merken zoals Wintec, Passier en Kieffer. Van leer en kunststof tot bruin en zwart, bij Epplejeck vindt jij de stijgbeugels die jij zoekt! En als je niet van basic houdt, zijn de beugelriemen Harry’s Horse Crystal echt iets voor jou.
Als je last hebt van je bovenbenen door de gesp van je beugelriemen zijn de Epplejeck Beugelriemhoezen een echte musthave, want hiermee is het mogelijk om de gesp onderaan te kunnen bevestigen. Dat maakt rijden voor jou een stuk comfortabeler.

Welke maat beugelriemen heb ik nodig?

Voor kinderen zijn er speciale stijgbeugelriemen. Dit zijn de Epplejeck Pony beugelriemen. Veel beugelriemen uit ons assortiment zijn one size, zo past het altijd. Mochten ze nog te lang zijn, dan kun je altijd gaatjes bij maken met een gaatjes tang.
Als je klein bent en korte benen hebt, zijn beugelriemen tussen de 140-145cm precies goed voor jou. Als je echt lange benen hebt dan kom je op een 170cm. De gemiddelde maat is 150-155cm.

Hoe onderhoud ik mijn stijgbeugelriemen?

De kunststof beugelriemen van Wintec kunnen worden onderhouden met Wintec zadelreiniger. Voor leren beugelriemen hebben wij verschillende leeronderhoud producten in ons assortiment.