Spieropbouw & herstel

18 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Spieropbouw & herstel

Sommige paarden kunnen wel wat extra’s gebruiken wanneer de spieren opgebouwd worden of voor het herstel. Een krachtig spiermassa kan blessures voorkomen door steun te bieden aan het skelet en de gewrichten van een paard. Daarom heeft Epplejeck verschillende supplementen in het assortiment van merken zoals Excellent, NAF, Pavo en VITALstyle.

Verschillende supplementen voor spieropbouw & herstel voor paarden

Jonge, oudere, sport en paarden die in herstel zijn, hebben behoefte aan supplementen die een gezonde ontwikkeling van spieren en kracht ondersteunen. Of je nu opzoek bent naar supplementen in de vorm van brok, vloeibaar of poeder, Epplejeck heeft een breed assortiment.

Alle supplementen voor spieropbouw en herstel hebben 1 doel: het ondersteunen van goede spiergezondheid en vlot herstel na inspanning. Zijn rijk aan ijzer, koper, zink en vitamine B-complexen, voor een optimaal energiemetabolisme en extra werklust. Daarnaast wordt het uithoudingsvermogen en souplesse van je paard verbeterd.

Spieropbouw en herstel supplementen online bestellen

Supplementen voor spieropbouw en herstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!