Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

TRENDING

De zomercollectie van QHP

De gloednieuwe zomercollectie van QHP staat niet alleen online maar liggen ook in de winkels. Met de leukste spullen voor niet alleen de ruiter maar ook het paard, ga je een sportieve zomer tegemoet. In deze blog lichten wij de allerleukste en mooiste producten van de zomercollectie uit!

Blog

Zomerse tips van Epplejeck

Zomerse tips van Epplejeck

Zomerrrr, warrrrmte! Heerlijk voor zowel mens en dier. Maar zoals elk seizoen wel weer zijn nadelen heeft, kan het zomers lekker zweterig, plakkerig en stoffig zijn. Tel daarbij op alle gezellige insecten die weer wakker worden: een hele fijne combinatie. Epplejeck helpt je graag met een paar handige tips de warme, plakkerige en kriebelige zomer door!
Lees meer
Review: Freejump Soft' up Pro veiligheidsbeugels

Review: Freejump Soft' up Pro veiligheidsbeugels

Middels een winactie van Epplejeck heb ik de veiligheidsbeugels freejump soft’up pro gewonnen en mocht ik deze gaan testen. In de cross of tijdens een klassiek parcours gaat het namelijk niet altijd zoals je zou verwachten, de perfecte kans dus om de beugels te testen. Daarbij is het een mooie toevoeging aan mijn cross outfit die helemaal in het blauw is.
Lees meer
Gastblog Bucas: de meest gestelde vragen over de Bucas vliegenmaskers

Gastblog Bucas: de meest gestelde vragen over de Bucas vliegenmaskers

Zijn jij en je paard al helemaal wappie van de vliegen deze zomer? Vliegen zijn een grote ergernis voor je paard deze tijd van het jaar. Ze zitten overal en vooral het oog is de favoriete hang-out van die irritante beesten. Bij Bucas komen er regelmatig vragen binnen over vliegen en vliegenmaskers. Jacob Janssen van Bucas beantwoordt de door jullie meest gestelde vragen.
Lees meer
EJ’er Annemarie haar zoektocht naar een deken

EJ’er Annemarie haar zoektocht naar een deken

Zoals zoveel paardeneigenaren was ik weer eens op zoek naar een nieuw deken. Ik als Horseware-fan ga dan al snel neuzen in het hoekje Horseware dekens. Maar, ik merkte vrij recent op dat de Amigo lijn van Horseware schuurplekken gaven op de boeg van mijn paard.
Lees meer

Shop the look

Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu

Thema shop

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.