Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NIEUW

QUUR | Get out of your comfort zone

#confidentquur | Voel jij je altijd helemaal goed in jouw basic rijoutfit, maar is het toch tijd om er een schepje bovenop te doen? Misschien een subtiel detail, of een compleet nieuwe print? Goed nieuws! De nieuwe collectie van Quur laat ons opnieuw stralen met te gekke basics, toffe prints en nieuwe kleuren. En dit keer hebben ze ook aan alle mannelijke ruiters gedacht met een complete mannen collectie. Hoe tof is dat!?

LEES MEER

Blog

5 grondwerk oefeningen met je paard

5 grondwerk oefeningen met je paard

Het komt vaak voor dat de bak tijdens de weersomstandigheden niet rijbaar is. Dat is natuurlijk erg jammer. Maar dat mag de pret niet bederven. Hiervoor heeft Epplejeck 5 leuke en leerzame grondwerk oefeningen samengesteld. Zodat je toch nog samen met je paard kan trainen maar dan ernaast.
Lees meer
Wel of niet een hondendeken?

Wel of niet een hondendeken?

Je hond meenemen naar stal is natuurlijk altijd gezellig. Terwijl je lekker aan het rijden bent, staat je hond netjes te wachten tot je daarmee klaar bent. Tijdens het afzadelen zie je ineens dat je hond aan het trillen is. Inmiddels heeft je hond het koud gekregen van het wachten buiten. Begin je nu ook te twijfelen of een jas voor je hond niet overbodig is? In deze blog leggen wij alles uit over dekens voor honden.
Lees meer
Vuurwerkstress bij je paard

Vuurwerkstress bij je paard

Ja, het is bijna zover, 2023. Wij hebben er weer zin in, hopelijk jullie ook. Maar de paarden worden iets minder vrolijk van al het vuurwerk. Alle paardenliefhebbers proberen zoveel mogelijk uit de buurt van hun paarden vuurwerk af te schieten, maar dat mag soms niet helpen. In deze blog lees je alles over hoe je om kan gaan met de vuurwerkstress van je paard.
Lees meer
De 8 beste wintertips van Epplejeck

De 8 beste wintertips van Epplejeck

Het begint weer koud te worden, dat merken wij ook. Dit is het perfecte weer om je weer lekker warm te kleden. Maar hoe..? In deze blog delen wij de beste tips om jou en je paard door het koude weer heen te helpen!
Lees meer

Shop the look

Shop nu
Shop nu
Shop nu
Shop nu

Thema shop

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.