Peesbeschermers

73 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 3

Peesbeschermers

Als eigenaar wil je natuurlijk dat de benen van je paard goed beschermd blijven. Epplejeck biedt een ruim assortiment peesbeschermers van verschillende merken zoals Harry’s Horse, Horsegear, Kentucky en LeMieux. Er zijn verschillende kleuren, printjes en details. Dus zowel voor shetlander, pony, paard of shires kun je bij Epplejeck terecht voor peesbeschermers.

Waarom peesbeschermers

Tijdens de training kan je paard met zijn achterbenen per ongeluk zijn voorbenen aantikken. Ook kan het zijn dat je paard met zijn benen tegen elkaar aan strijkt. Pezen van paarden zijn erg kwetsbaar omdat deze bij de benen erg dicht op de huid liggen. Bescherming is daarom bij training aangeraden. Peesbeschermers hebben namelijk een harde buitenschaal en zijn gevoerd met schokdempend neopreen. Hierdoor kan de peesbeschermer de eventuele schokken van het tikken tegen de voorbenen goed opvangen. Door middel van peesbeschermers blijven de pezen goed beschermd. Je kunt testen of je ze wel echt nodig hebt. Dit doe je door een aantal keer met peesbeschermers te rijden en dan te controleren op beschadigingen op de peesbeschermers.

Soorten peesbeschermers

Zoals genoemd is er bij Epplejeck ruime keus in verschillende kleuren en formaten peesbeschermers. De peesbeschermers van het merk BR zijn zelf in elf kleuren te verkrijgen. Zo kun je je peesbeschermers perfect laten matchen met je dekjes en outfit. LeMieux heeft verbeterde goed ventilerende bescherming, ze zijn anatomisch gevormd en ondersteunen de pezen. BR heeft ook fijne luxe peesbeschermers die optimale ondersteuning en bescherming bieden.

Peesbeschermers online kopen

Peesbeschermers bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!