Nieuw

189 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 6

Nieuw bij Epplejeck 

See it, love it, buy it  ♥ 

Het Epplejeck inkoopteam heeft een obsessie voor unieke producten, gekke printjes, vrolijke kleurtjes en luxe en basic items. Ze reizen stad en land af om ons assortiment up-to-date te houden en jou te blijven verwonderen. Onze inkoopfreaks stoppen nooit met zoeken, inkopen en ontwerpen van Epplejeck huismerkproducten. Is er een nieuw, hip artikel op de markt? Dan kun jij er vanuit gaan dat wij ‘em al hebben. Naast de producten van ons eigen merk vind je bij Epplejeck de nieuwste collecties van bekende merken zoals HV Polo, Eskadron, Pikeur, Harry's Horse eBR. Onze webshop wordt continue aangevuld met de leukste musthaves die eigenlijk gisteren al in jouw zadelkamer of kledingkast hadden moeten liggen.

De nieuwste items voor jou en je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze Superstores. Happy Shopping!

Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Het ruilen of retourneren van een winkelaankoop kan binnen 60 dagen in één van onze winkels. Het retourneren van een online bestelling kan binnen 60 dagen per post of in één van onze winkels.

Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!