Pessoa teugel

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Pessoa teugel

Een pessoa hulpteugel gebruik je alleen tijdens het longeren. Deze hulpteugel zorgt ervoor dat je paard actief nageefelijk loopt van achteren. Doordat de pessoa teugel rondom, het paard loopt, geeft de hulpteugel zowel druk op het hoofd als bij de achterhand.

Als jouw paard op de voorhand loopt of zijn hoofd omhoog beweegt, stimuleert de pessoa teugel de achterhand om onder te treden en van daar uit nageefelijk te zijn. Als de achterhand onder treedt, dan wordt het paard beloond doordat de druk afneemt op het hoofd. De pessoa teugel is goed voor het trainen en versterken van de achterhand.

Verschillende soorten pessoa teugels

Van basic tot aan pessoa teugels in vrolijke kleuren, je vindt het in ons assortiment. Met merken zoals Imperial Riding en ons eigen huismerk Epplejeck, zit de perfecte hulpteugel ertussen. Door een verstel clip is de pessoa teugel op maat te maken voor je paard of pony. Ben je de clip kwijt? Geen probleem, in ons assortiment vind je ook alleen de verstel clip in de vorm van een achtje.

Pessoa teugels voor het longeren online bestellen

Pessoa hulpteugels bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!