Uitrijdekens

13 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Uitrijdeken voor je paard kopen

In ons assortiment vind je waterdichte, therapy en fleece uitrijdekens. Of je nu houdt van luxe of een basic, wij hebben de uitrijdeken waar jij naar op zoek bent. Je vindt uitrijdekens van bekende merken zoals Bucas, Horseware, Equestrian Stockholm en QHP. In deze video vertelt EJ-er Manon je alles over uitrijdekens. Welke soorten er zijn, wanneer je een uitrijdeken gebruikt en hoe je deze op je paard legt.

Is een uitrijdeken nodig?

In de winter gebruik je een uitrijdeken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je paard geschoren is en je buiten in de kou (en regen) gaat rijden. Ook paarden die kort in het haar zitten kunnen bij extreme kou ook baat hebben bij een uitrijdeken. De fleecevoering zorgt ervoor dat de spieren opwarmen en warm blijven. Wanneer deze warm zijn, kun je er ook voor kiezen de deken eventjes af te doen. Bij het uitstappen doe je de uitrijdeken weer op om ervoor te zorgen dat de spieren niet te snel afkoelen. Wat doe je als het buiten regent en je wilt rijden? Dankzij de waterdichte coating blijf je paard grotendeels droog en krijgt hij het dus niet te koud.
Je kan veilig rijden met een uitrijdeken omdat deze de juiste uitsparingen hebben. Zo heeft je paard veel bewegingsvrijheid en zit jij veilig op je paard.

Reflecterende uitrijdeken voor je paard

Wil jij beter opvallen met je paard in het donker? Door een reflecterende uitrijdeken op te doen zijn jij en je paard veel beter zichtbaar in het donker. Bij ons vind je uitrijdekens met reflectoren van Harry's Horse en ons eigen Epplejeck huismerk. Dankzij de reflecterende strepen op de deken ben jij door autobestuurders niet meer te missen. 

Uitrijdekens online bestellen

Uitrijdeken voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!