Magnesium

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Magnesium voor je paard

Een te kort aan magnesium kan ervoor zorgen dat je paard gespannen en gestrest is. Een gestrest en gespannen paard is moeilijk in te schatten en daar kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Paarden die baat bij extra magnesium hebben zijn bijvoorbeeld sportpaarden of paarden die hoog in het bloed staan. In het assortiment vind je magnesium van merken zoals PharmaHorse, Puur, Sectolin en ons eigen huismerk Epplejeck.

Wat doet magnesium

Magnesium is een belangrijk mineraal voor het spier- en zenuwstelsel, de botten, de water- en energiehuishouding en de stofwisseling. Daarnaast zorgt het voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Magnesium is ook voor het behoud van sterke botten. Vaak zie je dat er staat magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium kunnen paarden beter opnemen. Magnesium is dopingvrij en kan dus gegeven worden aan paarden die op wedstrijd gaan. Voer niet meer magnesium aan je paard dan de voorgeschreven dosering.

Magnesium supplementen online bestellen

Supplementen met magnesium voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!