Zwanenhalssporen

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zwanenhalssporen

Heb jij lange benen waardoor je niet met je sporen bij de buik van je paard komt? Dan zijn zwanenhalssporen handig voor jou. Hierbij hoef je je benen en hakken niet meer op te trekken om met je sporen bij de buik van je paard te komen. Je vindt de zwanenhalssporen bij ons in het assortiment. Ze zijn onder anderen te verkrijgen van het merk BR. De sporen zijn gemaakt van roestvrij staal. Sporen zijn bedoeld om verfijnere hulpen aan je paard of pony te kunnen geven.

Wat zijn zwanenhalssporen?

Zwanenhalssporen zijn sporen met een zwanenhals aan de achterkant van de spoor. De vorm van de spoor lijkt hier op een zwanenhals er is hierbij omhoog gericht. Het zijn knopsporen die dus omhooglopen met een bolle achterkant. Deze sporen zijn speciaal gemaakt voor ruiters en amazones met lange benen. De sporen zijn ook toegestaan om te dragen op wedstrijden. Voor zowel bij de pony’s als bij de paarden.

Waarom zwanenhalssporen?

Sporen met een zwanenhals aan de achterkant zijn speciaal gemaakt voor mensen met lange benen. Het kan bij deze mensen voorkomen dat ze met hun normale sporen niet bij de buik van het paard komen. Dan zouden ze hun benen en hakken een stukje moeten optrekken, maar dit is voor zowel ruiter als paard niet ideaal. Daarom zijn er zwanenhalssporen ontwikkeld. Je kan je been op de juiste plek houden en je sporen gebruiken.

Sporen met een zwanenhals kopen

Zwanenhalssporen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!