Fleecebandages

59 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Fleecebandages

Wil jij de show stelen met je paard en houd je van een chique uitstaling? Doe je paard dan eens fleecebandages om. Dit ziet er niet alleen supergaaf uit, maar ze beschermen de benen van je paarden ook nog eens. De fleecebandages in het assortiment zijn onder anderen verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en wit. De merken die de bandages van fleece aanbieden zijn onder meer Anky, Equestrian Stockholm en Kentucky.

Waarom paardrijden met fleecebandages?

De fleecebandage heeft net als de andere bandages de functie om de benen van het paard te beschermen. Daarnaast ondersteunen ze de benen van de paarden. Fleecebandages worden vaak alleen gebruikt tijdens een bijzonder moment, omdat het er heel chique uitziet. Fleecebandages zijn in tegenstelling tot andere bandages erg ademend. Dit zorgt ervoor dat de benen van het paard niet te warm worden. De warmte en het zweet wordt namelijk afgevoerd.

Verschillende soorten fleecebandages

In het assortiment zijn veel verschillende soorten bandages van fleece te vinden. Als eerste verschillen de kleuren. Er kan gekozen worden voor de kleuren zwart en paard en alles daartussenin. Daarnaast is er een verschil in lengte. Er kan onder anderen gekozen worden voor de maat pony, cob en full. Vervolgens kan voor gekozen worden om onder de fleecebandage een onderbandage of onderlap te doen. Deze zorgen ervoor dat de druk gelijk verdeeld wordt. Eigenlijk is dit bij fleecebandages niet nodig. Bij elastische bandages, zoals werkbandages, is dit wel verstandig om te doen.

Fleecebandages voor paarden online bestellen

Fleecebandages voor het paardrijden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!