Zadelzeep

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zadelzeep voor een schoon zadel

Een schoon zadel zorgt er niet alleen voor dat je zadel langer mee gaat maar ook dat krassen voorkomen kan worden. Zadelzeep zorgt ervoor dat vuil, modder en hardnekkige vlekken verwijderd worden. Daarnaast zorgt zadelzeep er ook voor dat het leer zacht wordt en blijft.

Verschillende soorten zadelzeep

In het assortiment van Epplejeck heb je verschillende soorten en merken zadelzeep zoals: Dy’on, NAF en Wintec. Of je nu opzoek bent naar vloeibare of zadelzeep in spray vorm, wij hebben het in ons assortiment.

Met de traditionele zadelzeep, breng je de zeep aan door middel van een vochtige spons of doek. Wanneer je zadel is opgedroogd, neem je het zadel af met een droge doek of spons.
De zadelzeep in spray vorm is de snelste manier om je zadel schoon te maken. Je sprayt het zadel in en gaat er daarna nog even met een droge doek of spons overheen.

Zadelzeep online bestellen

Zeep voor je zadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!