Afrastering

49 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Alles voor de afrastering van het weiland vind je bij Epplejeck

Je wilt natuurlijk dat je paard niet zomaar kan uitbreken uit zijn paddock of weiland. Met de afrastering spullen van Kerbl heb je alles wat je nodig hebt voor een veilige omheining.

Afrastering

Voordat je begint met palen te zetten, moet je gaten maken voor de weidepalen. Dit doe je met een grondpen of grondboor. Vervolgens kan je eenvoudig de weidepalen in de grond zetten. Wanneer je dit eenmaal gedaan hebt, is het tijd om schriklint op te hangen. Of je opzoek bent naar schrikdaad van 6mm dikte of 40mm bij Epplejeck ben je aan het juiste adres. Met een aardekabel zorg je ervoor dat er stroom op de stroomdraden komt.

Handige omheining spullen

Als een weidepaal hebt, moet je natuurlijk wel ergens het schrikdraad kunnen bevestigen. In ons assortiment kan je verschillende isolatoren vinden die het beste bij jou situatie passen. Zo heb je de standaard ringisolator maar ook de lintisolator. Om stroom op je schrikdraad te zetten hebben wij verschillende schrikdraadapparaten waar je uit kan kiezen. Kijk welke poortgreep jij het fijnste vindt door de vier verschillende poortgrepen.

Is je paard ergens van geschrokken en dwars door het lint gegaan? Met de handige lintverbinder heb je dit binnen no time gereedschap loos gerepareerd. Daarnaast zijn er ook lintverbinders om de stroom van het ene draad door te trekken naar een ander stuk draad. Zo hoef je niet moeilijk te doen met extra stroom aansluitpunten.

Afrastering online bestellen

Afrastering spullen voor je weiland of paddock bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!