Knopsporen

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Knopsporen

Wil je nog fijnere hulpen geven aan je paard? Dan kan je er over nadenken om met sporen te gaan rijden. Als jij of je paard nieuw zijn met het gebruiken sporen is het verstandig om klein te beginnen. Dan zijn knopsporen een fijn instapmodel. Deze hebben namelijk een afgeronde achterkant. De sporen worden onder anderen aangeboden door het merk HS Sprenger en ons eigen huismerk Epplejeck. Alle sporen beschikken over handige spoorriembevestigingen. Hiermee kan je de sporen makkelijk omdoen en zakken ze niet af tijdens het paardrijden.

Waarom knopsporen?

Sporen met knopjes worden gezien als hele vriendelijk sporen. Knopsporen zijn dan ook fijn om te gebruiken als jij of je paard nog niet veel ervaring met sporen hebt. Ze worden gebruikt om de hulpen te verfijnen. Doordat ze rond zijn aan de achterkant hebben ze geen scherpe inwerking op het paard.

Verschillende soorten knopsporen

In het assortiment vind je verschillende soorten knopsporen. De sporen verschillen onder anderen op het gebied van lengte. Dus de ene spoor is kort en de andere is weer wat langer. Ook zit er een verschil in de spoorbeschermers. Deze beschermen je laarzen tegen beschadiging van je sporen. Bij sommige sporen zit dit er al omheen en kan je het er niet meer afhalen. Bij anderen zit het er niet standaard omheen.

Knopsporen online kopen

Sporen met knopjes bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!