Onze story

De grootste ruitersportzaak van Nederland is ooit begonnen aan de keukentafel in het kleine dorpje Nietap. Jacqueline en Adam, niet alleen partners in crime maar ook in life, hebben Epplejeck opgericht omdat zij het beeld van de ruitersportbranche wilden veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service zoals je deze vandaag van Epplejeck gewend bent. Epplejeck heeft een unieke ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: jou fan maken.


Sinds de opening in 2008 telt Epplejeck zeventien filialen en een (internationale) webshop. In september 2015 zijn er een aantal Hypo winkels overgenomen. Deze worden stap voor stap omgebouwd naar de cultuur en het unieke concept van Epplejeck. In 2016 heeft Epplejeck er een zusje bijgekregen: HorseFitShop, dé webshop voor een fit en gezond paard. Hier vind je o.a. supplementen, voer en verzorgingsproducten voor je paard. Via onze blog houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Epplejeck heeft passie voor goede service en kwaliteit, dit werd in 2010 beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie ‘Beste Starter’. Door iedere dag weer nét een stapje extra te zetten, zijn we trots dat we tijdens de verkiezingen van Ruitersportwinkel van het Jaar in 2013 de publieksprijs gewonnen hebben en in 2014 en 2015 zijn uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het Jaar.

De afdeling inkoop heeft een obsessie voor unieke producten met de meest gekke printjes en werken keihard om je te blijven verwonderen. Daardoor vind je bij Epplejeck een keur aan bekende en minder bekende merken zoals o.a. Eskadron, Pikeur, Ariat, ANKY, Kingsland, BR, Harry’s Horse, Horka, Sectolin, Bucas, NAF, Euro-Star, Cowboy Magic, LeMieux en Imperial Riding. Onze passie is het aanbieden van paardenartikelen voor iedereen en daarom hebben wij 3 huismerken:

Barato - betaalbaar en goed
Epplejeck - Hip en modern met en goede prijs/kwaliteit verhouding
Quur- Fashionable, chique én comfortabel

  
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!