Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze story

De grootste ruitersportzaak van Nederland is ooit begonnen aan de keukentafel in het kleine dorpje Nietap. Jacqueline en Adam, niet alleen partners in crime maar ook in life, hebben Epplejeck opgericht omdat zij het beeld van de ruitersportbranche wilden veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service zoals je deze vandaag van Epplejeck gewend bent. Epplejeck heeft een unieke ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: jou fan maken.


Sinds de opening in 2008 heeft Epplejeck twintig filialen en meerdere (internationale) webshops. In september 2015 zijn er een aantal Hypo winkels overgenomen. Deze worden stap voor stap omgebouwd naar de cultuur en het unieke concept van Epplejeck. In 2016 heeft Epplejeck er een zusje bijgekregen: HorseFitShop, dé webshop voor een fit en gezond paard. Hier vind je o.a. supplementen, voer en verzorgingsproducten voor je paard. Via onze blog houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Epplejeck heeft passie voor goede service en kwaliteit, dit werd in 2010 beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie ‘Beste Starter’. Door iedere dag weer nét een stapje extra te zetten, zijn we trots dat we tijdens de verkiezingen van Ruitersportwinkel van het Jaar in 2013 de publieksprijs gewonnen hebben en in 2014 en 2015 zijn uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het Jaar.

De afdeling inkoop heeft een obsessie voor unieke producten met de meest gekke printjes en werken keihard om je te blijven verwonderen. Daardoor vind je bij Epplejeck een keur aan bekende en minder bekende merken zoals o.a. Eskadron, Pikeur, Ariat, ANKY, Kingsland, BR, Harry’s Horse, Horka, Sectolin, Bucas, NAF, euro-star, Cowboy Magic, LeMieux en Imperial Riding. Onze passie is het aanbieden van paardenartikelen voor iedereen en daarom hebben wij 2 huismerken:

Barato - betaalbaar en goed
Epplejeck - Hip en modern met een goede prijs/kwaliteit verhouding

  

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.