Wensenlijst Categorieën


Dinsdag 18 september bestaat Epplejeck 10 jaar!

Er was eens één Epplejeck filiaal... Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste (en allerleukste) ruitersportzaak van Nederland, met 12 filialen én twee webshops. Aanstaande dinsdag 18 september is het precies 10 jaar geleden dat het eerste Epplejeck filiaal geopend werd. Wauw, dat is een decennia, een tiende van een eeuw of 3650 dagen. Dit laten wij natuurlijk niet onopgemerkt aan jullie voorbij gaan en daarom is het de hele maand september feest, yehhh!

Let’s get this party started! Zowel voor jou als voor iedereen die bij Epplejeck werkt. Bij hoge uitzondering zijn namelijk op dinsdag 18 september alle filialen gesloten (Ja, je leest het goed!) zodat wij met alle Epplejeck collega’s dit feest kunnen vieren. Voor jou als klant zijn er natuurlijk alleemaal toffe aanbiedingen, winacties en hoge kortingen. Bekijk de aanbiedingen hier!Nieuwsgierig naar de winacties? EJ-Manon laat in deze vlog de mega winacties bekend t.w.v. €4000,-! Check de winactie hier.

Onze story


The story of Epplejeck

De grootste ruitersportzaak van Nederland is ooit begonnen aan de keukentafel in het kleine dorpje Nietap. Jacqueline en Adam, niet alleen partners in crime maar ook in life, hebben Epplejeck opgericht omdat zij het beeld van de ruitersportbranche wilden veranderen. Namelijk naar de sfeer, beleving en service zoals je deze vandaag van Epplejeck gewend bent. Epplejeck is daarom dé nieuwe ruitersportformule in de ruitersportbranche met super hippe en moderne superstores en heeft maar één doel: jou fan maken.

Sinds de opening in 2008 telt Epplejeck twaalf filialen en een webshop. In september 2015 zijn er een aantal Hypo winkels overgenomen. Deze worden stap voor stap omgebouwd naar de cultuur en het unieke concept van Epplejeck. In 2016 heeft Epplejeck er een zusje bijgekregen namelijk HorseFitShop, dé webshop voor een fit en gezond paard. Hier vind je o.a. supplementen, voer en verzorgingsproducten voor je paard. Via onze blog houden we je op de hoogte van deze ontwikkelingen. 

Epplejeck heeft passie voor goede service en kwaliteit, dit werd in 2010 beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie ‘Beste Starter’. Door iedere dag weer nét het extra stapje te zetten, zijn we trots dat we tijdens de verkiezingen van Ruitersportwinkel van het Jaar in 2013 de publieksprijs gewonnen hebben en in 2014 en 2015 zijn uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het Jaar.

De afdeling inkoop heeft een obsessie voor unieke producten met de meest gekke printjes en werken keihard om je te blijven verwonderen. Daardoor vind je bij Epplejeck een keur aan bekende en minder bekende merken zoals Eskadron, Pikeur, Ariat, ANKY, Kingsland, BR, Harry’s Horse, Horka, Sectolin, Bucas, NAF, Euro-Star, Lotus Romeo, F.R.A. Imperial Riding, enzovoort.
Onze passie is het aanbieden van paardenartikelen voor iedereen en daarom hebben wij 3 huismerken, Barato, Epplejeck en Quur.
  
Nieuwsgierig naar het ontstaan en de ontwikkelingen van Epplejeck? Check dan hieronder onze story!