Stoffen zitvlak

12 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dames rijbroeken met een stoffen zitvlak

Binnen alle paardrijbroeken zijn er veel verschillende soorten broeken om in paard te rijden. Verschillende kleuren, maten, prijzen, maar ook verschillende soorten materiaal. De standaard paardrijbroek is een broek met stoffen zitvlak. Een merk dat deze rijbroeken aanbiedt is onder andere euro-star. Je hebt ook rijbroeken met een stoffen zitvlak van ons eigen huismerk Epplejeck. Daarnaast zijn de broeken verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en printjes.

Wat is een rijbroek met stoffen zitvlak?

Bij een rijbroek met een stoffen zitvlak is er geen verschil tussen het materiaal van het zitvlak en het materiaal van de rest van de rijbroek. Dit betekent dat er geen andere stof of materiaal gebruikt is. Er bevindt zich dus ook geen leer of siliconen op het zitvlak van de broek. Deze zorgen voor meer grip in het zadel. Zonder het leer en siliconen heb je dus minder grip in het zadel. Hierdoor creëer je meer bewegingsvrijheid in het zadel en glijd je wat sneller in het zadel.

Waarom een rijbroek met stoffen zitvlak?

Zoals hiervoor al staat, heb je meer bewegingsvrijheid in een paardrijbroek met stoffen zitvlak. Het is heel persoonlijk welke soort broek je fijn vindt om mee paard te rijden. Een broek met stoffenzitvlak geeft je niet het gevoel dat je vastgeplakt zit aan je zadel. Hierdoor kan je je vrij bewegen. Een rijbroek met een leren zitvlak zorgt ervoor dat je lastiger beweegt in het zadel. Dit komt doordat de materialen stroef bewegen over elkaar heen. Bij de paardrijbroeken met stoffen zitvlak heb je dat niet.

Rijbroeken met stoffen zitvlak online kopen

Dames rijbroeken met een stoffen zitvlak bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!