Zomer rijleggings

151 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 5

Zomer rijleggings voor dames

Niemand heeft zin om met het warme weer een dikke rijbroek of rijlegging aan te trekken. Je wil graag iets luchtigs aan wat tegelijkertijd ook je benen nog goed genoeg beschermd. In het assortiment worden verschillende fijne en zomerse rijleggings aangeboden. De merken die de leggings voor de zomer aanbieden zijn onder anderen Anky, Kingsland en LeMieux.

Waarom een rijlegging voor de zomer?

Naast dat rijleggings al super comfortabel zitten als een tweede huid, zijn ze ook nog eens lekker luchtig. De leggings ademen als het waren. Hierdoor kan jij je warmte in de warme zomerdagen beter kwijt. Dit zorgt er weer voor dat je minder gaan zweten als je aan het rijden bent. Daarnaast bieden de rijleggings veel bewegingsvrijheid. Dit is fijn voor als je op het paard zit, maar ook als je werkzaamheden op stal verricht.

Verschillende zomer paardrijleggings dames

In het assortiment is veel verschil te vinden tussen de vele zomer rijleggings. Zo zijn de leggings om in te rijden er in verschillende kleuren te vinden. Er kan gekozen worden uit blauw, rood en roze, maar ook uit witte rijleggings. Deze kunnen natuurlijk altijd gedragen worden, maar zijn gemaakt voor de wedstrijden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je op wedstrijden je warme witte broek aan moet trekken. Daarnaast kan er gekozen worden uit bijvoorbeeld full seat siliconen of alleen siliconen bij de knieën. Hierdoor krijg je extra grip in het zadel. Er is ook nog keuze uit rijleggings met een telefoonzak. Deze zijn superhandig, omdat je in de zomer niet altijd een jas aan hebt waar je de telefoon in kan doen.

Zomerrijleggings voor dames online kopen

Luchtige rijleggings voor dames bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!