Harde borstels

12 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Harde borstels voor paarden

Sommige paarden zijn echte smeerpoetsen. Je herkent het vast, je haalt je grote vriend uit het land en de modder zit overal. Precies nu je haast hebt en naar les moet. Wassen heeft dan niet zoveel zin meer. Dan is de harde borstel precies wat je nodig hebt. Door de stevige haren die dicht op elkaar zitten kun je hardnekkige vlekken vaak goed wegborstelen. Waardoor jij in een handomdraai weer een aantoonbaar paard hebt en naar les kunt.

Verschillende harde borstels

Nu kun je natuurlijk denken dat alle harde borstels hetzelfde zijn, maar niets is minder waar. Er zijn verschillende soorten harde borstels. Bijvoorbeeld de harde borstel van Epplejeck. Dit is een kleine harde borstel, voor het hele lichaam. Omdat hij klein is, is hij makkelijk vast te houden. De bovenzijde is ingelegd met strass steentjes in de kleuren van de regenboog. Een hippe borstel dus. Er is ook een harde borstel met Friese vlag op de achterkant. Verder is er ook een grote harde borstel. Deze is lang maar smal waardoor hij wel makkelijk is vast te houden.

Weg met die wintervacht

Een harde borstel voor je paard is ook goed voor het verwijderen van het oude winterhaar. Naast de normale borstels zijn hier ook speciale borstels voor. Namelijk de Magic Brush en een haarverwijderaar. De Magic Brush is naast hardnekkig haar en vuilverwijderaar ook een ware massage voor je paard. Naast het verwijderen van haar en vuil op je paard, kun je met deze borstel ook je zadeldek schoonmaken. Ook is er een speciale haarverwijderaar. Met deze borstel verwijder je in een handomdraai haren tijdens de ruiperiode. En dit zonder de vacht te beschadigen.

Harde paardenborstel online kopen

Een harde borstel voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!