Therapeutische producten

21 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Therapeutische producten voor je paard

In het assortiment van Epplejeck vind je therapeutische producten van merken zoals Bucas, Horseware en WeatherBeeta. Van dekens met therapy materiaal tot aan speciale Hot/Cold Relief boots.

Producten met therapy voering zorgen ervoor dat de bloedsomloop van het paard wordt gestimuleerd. De zuurstoftoevoer naar de weefsels wordt geoptimaliseerd, daardoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Hierdoor zal je paard bijvoorbeeld minder spierpijn hebben na een intensieve training.

Verschillende therapeutische producten

Er zijn verschillende dekens te vinden met therapeutische voering. Je kan hierbij deken aan een staldeken, outdoor, zweetdekens en zelfs een uitrijdeken. Om de deken af te maken heb je bij sommige dekens bijpassende halsstukken. Daarnaast heb je beenbeschermers en bandages met therapy voering.

De Hot/Cold Relief Boots kunnen warm of koud gemaakt worden. Door de boots koud te maken verkoel je de paardenbenen waardoor zwellingen, ontstekingen en pijn verminderd worden. Als de boots warm zijn helpen ze tegen stijfheid en gewrichtsaandoeningen. De boots zijn verkrijgbaar voor alleen het gewricht van het been of het hele onderbeen.

Therapeutische producten online bestellen

Therapeutische producten voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!